sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Kolme yötä jouluun on

Jippii, kun nyt on joululoma!!! (Hmmph, radiossa soitetaan Jäätelökesää... nyt pitäisi renkuttaa joululauluja!)
Minullakin todistus oli hyvä, keskiarvo oli o,27 numeroa parempi, kuin keväällä. Tänään on ihan maanantaiolo - siis ei sellaisen maanantain olo, jona lähdetään kouluun, vaan lomamaanantain olo. Mutta nyt on vasta sunnuntai... ja kohta menen äidin kanssa tekemään piirakoita. Huomenna sitten kammottu joulusiivous - argh!!!
Joulukortit on tietenkin jo postitettu, mutta jouluaattona kiertää kaikenlaisia "Hyvää joulua!" -tekstareita. Ajattelin ainakin muutamille liittää tuollaisiin viesteihin alla näkyvän kuvan.Kuvassa siis oma, ihana kisulimme! Paketti on rekvisiittaa, joten kultamuffinimme sai avata sen kuvausten jälkeen. Siitäpä tulikin hauska video! Kissakulta oli ihanan rentona, rauhallisena ja tottelevaisena, kun kuvia räpsittiin - antoi kohentaa tonttuhatun asentoa ja vaihtaa paketin paikkaa. Kuvia saatiin lähes kymmenen, mutta tämä ja eräs lähikuva ovat selkeästi parhaita!
Huom.! Neiti loikoo minun petaamattomalla sängylläni - nyt kun joulu on jo lähellä suon hänelle sen ilon! Eikä näin talvisin ole vaaraa punkeistakaan... sitä paitsi huomisen joulusiivouksen(tuo sana saa minut voimaan pahoin!) vaihdan luultavasti lakanat.

Ihanaa, kun ulkona on nyt lunta! Ehdin jo pelätä, että ei tule valkoista joulua. Nyt näyttäisi vahvalta siltä, että tulee. Olen nyt nuha-flunssassa, mutta mieli tekisi tarkistamaan, onko hiihtoladut kunnossa. (Älä pyörry, Serafiina!) Luultavasti viimeistään tiistaina pääsen kunnolla ulos. Tänään joudun koko ajan niistämään ja ottamaan lunkisti. Tiedossa ovat siis piirakkatalkoot, ja joudun luultavasti koko ajan niistämään ja pesemään käsiäni tiskiaineella... muuten tänään luen ja neulon äidin lahjan valmiiksi. Tulossa ovat siis sukat, ja ehkä ylijäämälangasta... enpä kerrokaan, mitä, jos äitiliini lukee tätä!

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana kissa, hieno kuva!:)

    VastaaPoista
  2. Yritän olla pyörtymättä, mutten ymmärrä, mitä näet hiihdossa... O_o Mikä viaton ilme kisulla!!! :DD

    VastaaPoista