lauantai 27. joulukuuta 2008

...lupaan olla kiltti ain!

Hmmh... joulu on nyt ohi. Surullista. Mutta katse kohti uusia seikkailuja ja Uutta Vuotta, vai mitä? Oletteko muuten tulleet ajatelleeksi, että jo nyt kannattaa olla kilttinä ensi joulua varten? Minä olen. Se, olenko miettinyt toimintaani tuon mukaan, onkin asia erikseen...

Serafiina on jo kastanut minut masokistiksi, mutta silti myönnän käyneeni tänään hiihtämässä. Myönnän myös, että hiihtäminen ei ole ollenkaan niin paha - ainakaan alamäissä. Niissä siirryin suosiolla perinteisen ladulle, mutta aikamoista selviytymistaistelua se oli, kun välillä toisen suksen ura katosi kokonaan. UAAH!!! No, mutta alamäissä en kaatunut... muusta selviytymisestä ei puhuta.

Joulupukki toi kivoja lahjoja(en ole siis vieläkään päässyt joulusta puhumisesta!). Henkilökohtaisia lahjoja sain kameran, Serafiinan tekemän, upean asun(kuvia tuossa alempana olevassa kuvaryppäässä...(olen räpsinyt paaaaaaaaljon kuvia, joten laturilla on ollut käyttöä!)), neljä kipaletta CD-levyjä, Houkutus-kirjan... miksi aina unohdan mainita Serafiinalta myös saamani WWF:än situunahuulirasvan? En saisi, etenkin kun se kuuluu jo nyt akuutteihin esineisiini, joita kiikutan mukanani. Kavereilta tuli jouluherkkuja ja askarteluaakkosia - sekä tähtisadetikkuja! Niillä räiskin Uutena Vuotena. Sain kuulla, että niitä on tarkoitus heitellä puihin palamaasitä on kokeiltava, kun isäpappa hörähti niin huvittuneena: "Ai mitä, kädessäkö sä meinasit sillä huitoan ja olin ällistynyt. Voi kauhistus! Minä vain sytyttäisin pihakoivut tuleen! Argh! Mutta kai ?" No niin meinasin! Mutta jos Uutena Vuotena on lunta ja puut ovat lumen peitossa, uskallan ehkä heittää puuhun. Tai ehkä vain katson kateellisena toisten heittelyä...?
Joka tapauksessa aivan ihania lahjoja. Kiitos, Joulupukki!!!
Yhteisiä lahjoja lautapelejä harrastava perheemme sai Trivial Pursuitin sekä Monopoly Suomen. Saadakseni sisältöä tähän blogitekstiin alla on kuvia sekä niistä että siitä Serafiinalta saamastani asusta, ja mielestäni aika hieno kuva söpöstä mukista, joka oli täynnä karkkeja. Saimme kaikki sellaiset.

2 kommenttia: